011/6671-369    011/2120-326    062/492-091 IT MANAGEMENT AND SUPPORT

Istorijat

Firma je osnovana 25.01.1993. godine kao Dilektra Inženjering. U početku se bavila elektroinstalacijama u građevinarstvu i  ugradnjom Armstrong spuštenih plafona. Početkom 1994 osnivamo zasebnu jedinicu koja se bavi servisom i prodajom računara. Tokom naredne dve godine računari postaju osnovni posao kompanije. Kupci su prihvatili našu ideju profesionalnog servisa koji može da uradi gotovo sve uključujući nadogradnje računara po sistemu staro za novo. Tog principa se držimo i danas.

Možemo slobodno reći da smo bili jedna od prvih firmi koja je krenula sa uvozom brendiranih polovnih računara i to smo radili sve dok Ministarstvo za zaštitu životne sredine nije zabranilo uvoz elektronskog otpada namenjenog daljoj prodaji. Prema elektronskom otpadu koji smo uredno sakupljali ponašali smo se odgovorno i predali ga na reciklažu čim su se prvi reciklažni centri otvorili. Posedujemo urednu dozvolu za transport neopasnog otpada, registarski broj 1579.

Od 2004 godine udružujemo se sa firmom Duo, uz njihovu pomoć kreće nova etapa koja podrazumeva održavanje IT-a u drugim kompanijama. Istovremeno krećemo sa izradom mrežne infrastrukture i izradom UPS-ovskih razvoda, koristeći pri tome najbolje svetske brendove Legrand , Belden i Panduit . Posebnu pažnju dajemo izradi fleksibilnijih namenskih sistema neprekidnog napajanja koja su po potrebi povezivana i sa agregatima kontrolisanih namenskom automatikom ( HONDA , TEHNOLINK ). Kao glavni proizvod predstavljamo izradu namenskih serverskih soba koje osim klasičnih rashladnih sistema koriste ventilaciju što je drastično smanjilo utrošak električne energije ( Systemair , Ziehl-abegg ).

U poslednjih šest godina može se reći da smo se vratili početcima jer smo pored svega što ima veze sa IT-em počeli opet da izvodimo gipsarske radove kao i izradu kompletnih office-a ili adaptaciju postojećih. Radimo ugradnju alarmnih sistema, video nadzora, sisteme dojave i gašenja požara sa posebnom zaštitom serverskih soba.

Sve vreme firma vrši prodaju novih računara i komponenti kao i servis istih.

Naše mušterije nikada nismo niti ćemo upućivati bilo gde za reklamaciju bilo kog dela koji su kupili kod nas, drugim rečima kad je neko mušterija Dilektre sve svoje probleme sa bilo kojim uređajem ili komponentom koju je kupio kod nas rešava samo u Dilektri. O ovome mogu posvedočiti hiljade korisnika za preko dve decenije postojanja i extremno visok procenat zadovoljnih korisnika.

Nastavićemo da proširujemo ponudu naših usluga i da održimo visok kvalitet naših usluga i naravno i dalje smo tu za vas.

Izdvajamo iz ponude